Leírás
Hallisztes alapú oldódó bojli, ami csak természetes növényi és állati alapanyagokat tartalmaz. Ez a bojli nincs párolva, csak szárítva, emiatt gyorsabban oldódik, mint a Prémium bojli. Négy ízben (Eper, Robin-Red, Csilis-Bors, Fokhagymás-kolbász), illetve két méretben (20 mm, 24 mm) készítjük. Gyors oldódása miatt meleg vízre nem ajánljuk!
Az Oldódó bojlit akár pasztázhatjuk is, ezt főleg a hideg hónapokban, ezáltal még vonzóbbá tesszük a halak számára, és ezzel hamarabb horogra csalhatjuk őket. Ebben az időszakban etetésre az Oldódó bojli mellé kis mennyiségű aprómagot javaslok használni.
Az Oldódó bojli oldódási ideje függ a víz hőmérsékletétől, illetve a golyó nagyságától. Általában 2-4 óráig tart az oldódási idő, de például 18 °C fölötti vízben ez felére is csökkenhet.
Törpeharcsás vízen sose használjuk ezt a terméket, mert maradéktalanul fölfalják, és a pontyoknak nem marad belőle, erre a célra válaszd inkább Imre főtt Prémium Bojliját.
Ne használjunk oldódó bojlit olyan vízterületen, ahol nagyon erős a fehér halállomány, illetve törpeharcsák találhatók a vízben, mert ezeken a vizeken sajnos csak kevés bojli marad a pontyok számára. Olyan vízterületeken, ahol kevesebb hal található – ezek lehetnek különböző bányatavak, vadvizek -, illetve ott, ahol naponta csak egy-két kapásra lehet számítani, ott sem érdemes oldódó bojlit használni.
- Hallisztes alapú Prémium oldódó bojli.
- Csak természetes növényi és állati alapanyagokat tartalmaz.
- Az eredményes horgászathoz nélkülözhetetlen.
- Intenzíven telepített tavakra ajánlott.
- Törpeharcsás és meleg vízre nem ajánlott, erre a célra válaszd Imre főtt Prémium Bojliját.
- Dobócsövezésre alkalmas: vizezett dobócsővel dobócsövezhető: a 20 mm-es kb. 80 m, a 24 mm-es kb 100 m-ig.
- 18 celsius fokig az oldódási idő 3-4 óra nagyságtól függően, viszont 15 celsius fok alatt az oldódási idő akár egy órával is meghosszabbodhat.
- Felbontás után száraz hűvös helyen tároljuk.
- Vákuum csomagolásban kerül forgalomba.
Egy kis segítség az ízválasztáshoz:
- Eper: élénk, eper-piros színű, intenzív eper aromájú bojli. Tavaszi és őszi hónapokra ajánlott mindkét méretben.
- Fokhagymás kolbász: sötét színű, intenzív kolbász és fokhagyma aromájú. Felmelegedő és lehűlő vízre ajánlott, április-május és szeptember-október hónapokra mindkét méretben.
- Robin-red: bordó színű, intenzív fűszeres aromájú bojli. A nagyon meleg, nyári napok kivételével egész évben használható mindkét méretben.
- Chilis-borsos: sötét színű, intenzív borsos aromájú termék. Tavaszi és őszi hónapokra ajánlott, márciustól májusig, valamint szeptembertől november végéig, mindkét méretben.
Vállaljuk egyedi termékek gyártását is 20 mm, 24 mm és 30 mm méretben. Minimum rendelés 5 kg / méret / íz. Egyedi rendeléseket csak előre utalás után tudunk teljesíteni.
Kérjük vedd figyelembe: Termékeink nagy gonddal, kézzel, valamint gépi segítséggel készülnek, ezzel a lehető legmagasabb minőséget elérve. Nem raktáron lévő termékeknél a szállítás ennél fogva 7-10 munkanapot is igénybe vehet.
Kérdésed merült fel? Nézd meg a Gyakori kérdések menüpontot, ahol sok kérdésre azonnal választ kapsz!
Blogbejegyzések az Oldódó Prémium bojliról:
- Minden, amit az Oldódó bojliról tudni érdemes
- Bálint eredményes Felkészülése a Szőkei hármas tó versenyére
Nézd meg a horgászaink visszajelzéseit ehhez a termékhez:
Soós Péter (megerősített tulajdonos) –
Maximális értékelés természetesen, hihetetlenűl intenzíven dolgozó csali, nekem a kedvencem ez már biztos, mindenkinek csak ajánlani tudom