Competititon Hibrid Bojli – versenyekre fejlesztve
Megjelent egy új fejlesztésű bojlink, amely a Competition Hibrid Bojli nevet kapta: ez magában hordozza mind a párolt bojlik, mind az oldódó bojlik jó tulajdonságait. Ez a bojli nagyban hasonlít a Prémium Bojlinkra – ami tojásporral és párolással készül. A Hibrid Bojlinál viszont egy párolás nélküli golyóról beszélünk, ami hasonlóan működik, mint egy oldódó bojli, csak sokkal tartósabb.
Míg az Oldódó Bojlit 10-18 °C-os vízig ajánljuk, itt működik a legjobban, ezzel szemben a Competition Bojli 20 mm változata 10 °C-tól 20 °C-ig tökéletesen működik, de a nagyobb, 24 mm méret akár 24 °C-os vízben is jól használható.
Ezt a terméket kimondottan jól halasított vizekre, és horgászversenyekre ajánlom, hiszen a teszteredmények idáig azt bizonyították, hogy mielőtt az oldódási idő végéhez értünk volna, ezalatt mindig bekövetkezett a kapás.
Az oldódási idő alatt már fél óra elteltével egy intenzív felhőképződés indul be a bojli körül, ami az oldódás vége felé egyre nagyobb lesz. A halak ezáltal bátrabban táplálkoznak, hiszen egy zavaros vízben azt hiszik, hogy nagyobb biztonságban vannak, ezáltal a kapások sokkal intenzívebbek. Törpeharcsás vízre nem ajánljuk ezt a terméket se, mint az oldódó bojlit.
A Competititon Hibrid Bojli Tesztelése 👇🏼
Egy kis ízelítő: A képen látható halak mind a Competition Hibrid Bojlinak köszönhetőek, az ország több pontján is fogtunk vele halakat. Íme pár kép az alábbi tavakról: Harsányi horgásztó, tatai Derítő tó, bokodi Hőerőmű-tó, Nagyréti-tó, Spicces tó és az Orosházi bányató.
A bojlit dobócsöves tesztelésre bocsájtottuk, a visszajelzések alapján vizezett dobócsővel 100-120 méterre könnyen dobható volt. Sima felületű, nagyon méretpontos golyók, ezért a dobócsövezéshez kiválóan megfelel. A tesztelt golyó átmérője 24 mm volt.
A terméket két méretben, 20 és 24 mm-ben gyártjuk.
Reméljük sok horgászunkat fogja idén hasonlóan szép sikerekhez segíteni ez az új termék!
Jó fogást kívánok!
Tisztelettel:
Mr Bojli Imre